lunes, 27 de mayo de 2013

Perquè una mica més de pasta sempre va bé

T’han dit mai que la veritable salsa carbonara es fa sense crema de llet? I que no cal afegir oli a l’aigua per bullir la pasta? I que si llances un espagueti a la paret de la cuina per comprovar si ja està al dente, l’únic que en trauràs de segur és que hauràs de netejar les rajoles?

D’origen napolità i arrelada a Catalunya des de fa més de deu anys, Antonella Speranza ha decidit explicar, amb una gran precisió i una claredat absoluta, com s’elaboren, amb els ingredients que pots trobar aquí, les receptes que ella va aprendre de la mamma i aquesta, al seu torn, de la nonna.

El resultat és aquest receptari inspirador, apte fins i tot per a principiants, i que t’obre la gana des de la primera línia. Una guia excepcional que ens permet als catalans assaborir la genuïna essència de la pasta italiana. I, sobretot, una experiència reveladora, perquè, tan bon punt en tasteu una recepta, descobrireu el que fins ara només era privilegi d’una exclusiva minoria a casa nostra: una mica més de pasta sempre va bé!


Disponible en Llibreria Soriano: "La pasta per als catalans. Un llibre reivindicatiu", Antonella Speranza. Viena Edicions 2013. 192 págs. 17`50€


No hay comentarios:

Publicar un comentario