sábado, 14 de diciembre de 2013

Passió als quaranta

La Nora, una dona casada de quaranta anys que amaga un secret, coneix a Nacho, un jove biòleg en un avió, on serà infidel, per primera vegada, al seu marit. A partir d’aquesta trobada es crearà un joc de dependència i passió que Nora convertirà en quadres per a la seva propera exposició. “No hi ha res més enganyós que l’enamorament. I el d’algú que s’enamora per primera vegada als quaranta encara més.”
El viatge del despertar a l'amor, la sensualitat i la sexualitat d’una dona atrapada emocionalment per un matrimoni convencional.

Iolanda Batallé, escriptora i editora, ha viscut a Anglaterra, Argentina, Marroc, Sud-àfrica, Estats Units i al Baix Empordà. Llicenciada en filologia anglesa, periodista i màster en direcció d’empreses, ha col·laborat en mitjans com El Observador, el Periódico, Avui, Diari de Girona, RAC1 i COM Ràdio, entre d’altres.
Actualment viu a Barcelona on és directora editorial de La Galera i professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, del Laboratori de Lletres i del Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra. És autora de La memòria de les formigues i El límit exacte dels nostres cossos.

Primeres pàgines.

Disponible en LLIBRERÍA SORIANO: "Faré tot el que tu vulguis", Iolanda Batallé Prats. Columna, 2013. Rústega amb solapes. 200 pàgs. 18'90€



No hay comentarios:

Publicar un comentario